Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | UTA - FC Botoşani 2-2. Arădenii salvează remiza în inferioritate numerică

Superliga Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21489484/1/fc-botosani-uta-arad-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

UTA Arad a remizat acasă cu FC Botoşani, 2-2, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Gazdele eu egalat în inferioritate numerică, în minutul 90.

 La Arad, UTA a deschis scorul împotriva cursului jocului. Oaspeţii au trimis în bară, în minutul 19, prin Romario Benzar, iar Friday Adams a ratat o ocazie mare în minutul 21, când a respins bine portarul gazdelor, Florin Iacob. Pe acest fond, Căpuşă a primit în careu de la Manuel Freitas şi a înscris în minutul 33, iar arădenii au intrat la pauză cu avantaj minim pe tabelă.

După pauză, Enzo Lopez a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 51, iar în minutul 56 acelaşi Lopez i-a pasat lui Mitrov, în careu, acesta a călcat mingea şi Gabriel David a înscris pentru 2-1.

În minutul 73 arbitrul George Găman i-a acordat cartonaş roşu arădeanului Ibrahima Conte, după ce acesta îl călcase intenţionat pe Eduard Florescu, căzut pe teren.

Găman acordase iniţial doar cartonaşul galben, însă a schimbat decizia după ce a fost chemat la margine de către arbitrii din camera VAR. În minutul 85 Florin Iacob a scos incredibil un lob al lui Kaprof şi gazdele au reuşit să egaleze printr-un jucător abia intrat pe teren. Ariel Lopez a înscris cu o lovitură de cap la un corner, în minutul 90 şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

UTA Arad are 31 de puncte şi ocupă poziţia a 11-a în clasament, iar FC Botoşani face 19 puncte şi ocupă, în continuare, penultimul loc în Superligă.

VIDEO | UTA - FC Botoşani 2-2 (Căpuşă 32, Lopez 90 / Lopez 51, David 55), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob (cpt.) - Căpuşă, Conte, Benga, D. Rodrigues - Freitas, Cr. Mihai - Pop, Fabry, Omondi - Luckassen
  • FC Botoşani: Ducan - Benzar, Sadiku, A. Miron (cpt.), Ţigănaşu - I. Filip, Dican, G. David - Florescu, E. Lopez, Adams

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 90: GOL UTA! Lopez reia o minge centrată pe bara a doua din corner.

Minutul 72: Conte comite un gest nesportiv şi îl calcă pe Florescu fără să urmărească mingea. Arbitrul i-a acordat cartonaş galben, dar după analiza VAR l-a eliminat pe jucătorul arădean.

Minutul 55: GOL FC Botoşani! Mihai pierde la mijlocul terenului, oaspeţii profită, iar David înscrie din careu.

Minutul 51: GOL FC Botoşani! Ţigănaşu centrează, iar Lopez reia plasat cu capul din 10 metri.

Minutul 45+3: Pauză! UTA conduce cu 1-0.

Minutul 32: GOL UTA! Căpuşă preia perfect şi reia din careu fără speranţe pentru Ducan.

Minutul 21: Iacob are o super paradă la execuţia din careu a lui Adams, care a reluat o centrare venită pe jos de la Ţigănaşu.

Minutul 19: Benzar reia din unghi în bară!

Minutul 13: Pop sprintează din propriul careu şi scoate la Freitas, apoi minge ajunge la Omondi. Acesta reia din careu puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

UTA vine după victoria în faţa lui ”U” Cluj cu 3-1 şi a intrat în lupta aprigă pentru ultimul loc care duce în play-off. Arădenii se află pe poziţia 12 în campionat, dar sunt la 3 puncte de locul 6.

De cealaltă parte, FC Botoşani a urcat etapa trecută peste Dinamo şi se află în acest moment pe locul 15, la două ”lungimi” de ultima poziţie. Moldovenii vin după succesul, scor 2-1, în urma duelului cu Poli Iaşi.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele