Ultima oră
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri

VIDEO | UTA – FC Hermannstadt 1-2. Alhassan aduce victoria sibienilor la ultima fază!

UTA Arad Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20858116/2/uta-her.jpg

FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 2-1 la Arad, în faţa formaţei UTA, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat în minutul 5 al prelungirilor, iar sibienii au rămas singura echipă neînvinsă din Superligă.

Arădenii au deschis scorul din penalty, prin Postolachi, în minutul 29. În minutul 36 Baba Alhassan a egalat, pentru ca în minutul 90+5, tot mijlocaşul ghanez să înscrie golul victoriei pentru sibieni, care sunt pe locul 3 în clasament, neînvinşi.

VIDEO | UTA – FC Hermannstadt 1-2 (Postolachi 29-penalty / Alhassan 36, 90+5). Echipele de start

  • UTA: Fl. Iacob (cpt.) - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari - Cascini, Steau, Batha - Stahl, Postolachi, Jobello
  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Răuţă, Biceanu - Balaure, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină la egalitate, 1-1.

Minutul 90+5: GOL Hermannstadt! Baba Alhassan se demarcă excelent şi înscrie la ultima fază a partidei!

Minutul 78: Ubbink bate surprinzător o lovitură liberă de la 15 metri din lateral. Muţiu se întinde şi reuşeşte să respingă.

Minutul 65: Balaure trimite din dreapta la Alhassan, care nu reuşeşte să preia bine din câţiva metri.

Minutul 36: GOL Hermannstadt! Bejan îl vede foarte bine pe Alhassan, care îşi arată calităţile şi înscrie cu un şut elegant din careu, profitând şi de o eroare de marcaj a adversarilor.

Minutul 29: GOL UTA! Fază extrem de grea pentru centralul Colţescu. Răuţă are o intervenţie în careu la Stahl, iar după consultări cu camera VAR, arbitrul Colţescu dictează penalty. Postolachi marchează de la 11 metri cu o execuţie simplă şi bifează a treia reuşită stagională.

Minutul 21: Postolachi trage şi el din întoarcere, dar nici jucătorul celor de la UTA nu prinde cadrul porţii.

Minutul 14: Oroian încearcă o execuţie spectaculoasă din întoarcere, dar mingea se duce puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

UTA a învins la FC Botoşani, cu scorul de 2-1, în timp ce FC Hermannstadt a trecut, pe teren propriu, de Petrolul, în duelul nou-promovatelor, scor 2-1. Referitor la situaţiile din clasament, înainte de startul etapei sibienii sunt pe locul 3, cu 19 puncte, fiind singura formaţie din SuperLigă fără înfrângere.

De partea cealaltă, gruparea din Arad se clasează pe locul 6, cu 15 puncte.

Ultima confruntare directă dintre UTA şi FC Hermannstadt s-a disputat în aprilie 2021, în play-out-ul din prima ligă, la Arad, iar sibienii au învins la un gol, scor 1-0.

EXCLUSIV | Formaţia din SuperLiga României care l-a impresionat pe Gică Popescu: Hermannstadt

FC Hermannstadt este singura echipă din SuperLiga României care nu a pierdut până acum, în nouă meciuri! Chiar dacă e nou-promovată şi are grave probleme cu banii, e sus în ierarhie şi se află peste cele mai importante cluburi din fotbalul nostru, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, Gică Popescu, legendă a fotbalului românesc şi actual conducător al Farului, a rămas surprins de modul în care se exprimă formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu, considerat, în altă ordine de idei, un antrenor cu un viitor important, cel puţin la nivelul la care a fost ca fotbalist.

Popescu este chiar impresionat de FC Hermannstadt, mai ales că în ultimele săptămâni s-a vorbit des şi realist despre posibilitatea ca echipa să dispară.

Este surpriza plăcută a acestui campionat, o echipă care are probleme financiare, se discută şi despre desfiinţarea clubului, dar iată că partea administrativă nu are legătură cu partea sportivă. Se discuta despre depunerea memoriilor jucătorilor, dar se pare să situaţia s-a redresat, echipa e pe locul 2, e singura echipă neînvinsă a campionatului”, a punctat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show!

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele