Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | UTA - Gloria Buzău 5-1. Arădenii se descătuşează fix când trebuie şi rămân în Superliga

Superliga Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21217351/1/gloria-buzau-uta-arad-baraj-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

UTA Arad se menţine în Superligă, datorită victoriei cu scorul de 5-1 din manşa secundă a barajului cu echipa Gloria Buzău.

În tur, scorul a fost 0-0.

În meciul retur, duminică seară, învingătorii au marcat prin Postolachi ’15, ’80, Chindriş ’49, ’65 şi Otele ’89. Pentru Gloria Buzău a înscris Alexandru, în minutul 68.

Cealaltă confruntare de baraj pentru Liga 1 a fost câştigată de Dinamo în faţa echipei FC Argeş (scor 6-1 în tur, scor 2-4 în retur).

VIDEO | UTA - Gloria Buzău 5-1 (Postolachi 16, 80, Chindriş 49, 65, Otele 89 / Alexandru 68), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Iacob - Vukcevic, Chindriş, Hoxhallari, Abeid - Pop, Ubbink, Batha, Roger - Postoloachi, Keşeru
  • Gloria: Rusu - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Varella, Trebotic - Blejdea, Sampaio, Greu - Boiciuc

Minutul 90+4: Fluier final! UTA se impune cu 5-1.

Minutul 89: GOL UTA! Otele îşi aşează perfect mingea şi face 5-1, cu un şut splendid din afara careului, ce s-a dus lângă bară.

Minutul 80: GOL UTA! Postolachi înscrie din nou, după o eroare mare comisă de portarul Rusu, ce a pasa involuntar la Stahl.

Minutul 68: GOL Gloria Buzău! Valentin Alexandru execută în forţă o lovitură liber. Mingea atinge zidul, iar Iacob este păcălit.

Minutul 65: GOL UTA! Formaţia din Superliga înscrie din nou, după un corner. Chindriş face ”dubla”, la capătul unei reluări cu capul.

Minutul 49: GOL UTA! Chindriş reia din interiorul careului. Reuşita este validată, după o scurtă analiză VAR.

Minutul 45+2: Pauză! UTA conduce cu 1-0!

Minutul 39: Keşeru pivotează de lângă Wiktorski, dar reia puţin pe lângă poartă din întoarcere.

Minutul 15: GOL UTA! După un corner, Postolachi reia din 5 metri cu capul. Iar Rusu este fără replică.

Minutul 5: Iacob scoate spectaculos de sub bară, o lovitură liberă expediată de la distanţă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------


Update: Radu Petrescu arbitrează meciul UTA Arad - Gloria Buzău, din returul barajului de menţinere/promovare în Superliga, care va avea loc, duminică, de la ora 21:00.

Petrescu va fi ajutat de Mircea Grigori şi Bucsi-Imre-Laszlo. Rezervă va fi George Vidican. Observatori au fost desemnaţi Octavian Şovre şi Felix Grigore. În tur, scorul a fost 0-0.


Gloria Buzău şi UTA Arad au remizat, duminică, la Buzău, scor 0-0, în prima manşă a barajului pentru menţinerea / promovarea în Superliga. Cu toate că UTA părea să fie favorită, arădenii nu au reuşit să se impună în partida tur.

Meciul retur se va juca la Arad, iar UTA pleacă cu prima şansă la a scăpa de retrogradare. Arădenii au avut un sezon foarte modest, dar sosirea lui Mircea Rednic la echipă a păre că a mai revitalizat gruparea. Clubul din vestul ţării va avea totuşi o misiune dificilă, deoarece Gloria Buzău nu are nimic de pierdut.

UTA în încheiat play-out-ul din Superliga pe locul 13, în timp ce Gloria Buzău s-a clasat pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele