Ultima oră
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract
Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin” Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”
Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti
Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României

VIDEO | UTA - Hermannstadt 1-0. ”Bătrâna Doamnă” reuşeşte o victorie uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21106855/2/uta-her.jpg

UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 52, din penalty La o fază în careul sibienilor, balonul l-a atins pe Mino Sota în mână, arbitrul Viorel Flueran nu a dat nimic iniţial, dar, chemat din camera VAR, arbitrul a revăzut imaginile şi a acordat lovitura de pedeapsă. A executat Roger, care a înscris. În minutul 77.
 
UTA este pe locul 8, de baraj, cu 21 de puncte. Hermannstadt a suferit prima înfrângere din acest play-out şi, cu 27 de puncte, ocupă poziţia a patra în clasament.

VIDEO | UTA - Hermannstadt 1-0 (Roger 51), pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA Arad: Fl. Iacob - R. Benzar, Benga, Hoxhallari, Abeid - Roger, Batha, Ubbink - M. Pop, Milosevic, Otele;
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Sota Mino, Alhassan - Balaure, Limaj, C. Popescu - Paraschiv;

Minutul 90+11: Fluier final! UTA se impune cu 1-0.

Minutul 90+7: Şteau înscrie din centrarea lui Vukcevic, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 70: Pop se prăbuşeşte subit pe teren, iar ambulanţa intervine pe teren. Primele informaţii spun din fericire că a fost vorba doar despre o cădere de calciu.

Minutul 51: GOL UTA! VAR intervine, iar centralul analizează la monitor un henţ comis de Sota Mino şi dictează în cele din urmă penalty. Roger transformă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 36: Cei de la Hermannstadt vin cu replica. Limaj preia un balon respins după un corner, dar trage puţin pe lângă poartă.
 


Minutul 34: Otele îşi aşează mingea şi trage în forţă din întoarcere, dar mingea se duce peste poartă.
 


Minutul 7: Benga reia cu capul din interiorul careului, după un corner.
 
 
Minutul 1: A început partida!
 
---------------------------------

Mai mult decât atât, confruntarea din fotbalul românesc va putea fi văzută în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Uta are probleme, recent şi-a demis antrenorul, iar Mircea Rednic a fost adus la echipă pentru a slava clubul de retrogradare. 

În tabăra opusă, sibienii au şanse la câştigarea play-out. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele