Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | UTA - Universitatea Craiova 2-2. Oltenii au revenit după ce au încasat două goluri

Superliga Publicat pe 20 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21430003/2/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-0

Echipa UTA Arad a încheiat miercuri la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 21-a din Superliga. Arădenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat înainte ca oaspeţii să egaleze.

Arădenii au început jocul într-un mod cu totul neaşteptat meciul de pe Cluj Arena: Micovschi a deschis scorul în minutul 2 şi Raul Silva a înscris în propria poartă în minutul 7, iar UTA conducea cu un 2-0 nesperat, după doar câteva minute de joc. În minutul 40 Marcelo Freitas a marcat din afara careului, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid şi, în loc de 3-0, gazdele vor ajunge să fie egalate. 

În finalul primei reprize, Nicuşor Bancu a redus din diferenţă (min. 45+1), apoi portarul arădean Iacob a respins o minge care putea aduce egalarea pentru oaspeţi. După pauză oltenii au primit penalti după un fault comis, în careu, asupra lui Căpăţână (min. 52), însă Kurtic a ratat, trimiţând balonul în bara transversală. Craiova a egalat în minutul 75, când Alexandru Mitriţă a şutat de la distanţă şi balonul a intrat în poarta arădenilor, fiind deviat de Stolnik. 

Până la final ambele formaţii au căutat golul victoriei, dar meciul s-a terminat la egalitate, 2-2. Universitatea Craiova este pe locul secund în campionat, cu 34 de puncte, la 10 puncte de liderul FCSB. UTA Arad ocupă poziţia a 12-a, cu 24 de puncte.


LIVE VIDEO | UTA - Universitatea Craiova 2-2 (Micovschi 2, 7) // (Bancu 45+2, Mitriţă 75)

Echipele de start:

UTA: Fl. Iacob - Rodrigues, Stolnik, I. Conte, Benga, Abeid - R. Pop, Freitas, C. Mihai, Micovschi - Cooper

Rezerve: Kucher - Dumitraşcu, Fabry, Omondi, R. Stanciu, Stahl, Căpuşă, Iurasciuc, Marku

CSU Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, R. Silva, Bancu - Al. Creţu, Kurtic - Danciu, Roguljic, Mitriţă - Markovic

Rezerve: M. Goga - Vlădoiu, Mateiu, Houri, Işfan, Baiaram, A. Ivan, A. Trică, Koljic


Min 90+5. Final de meci!

Min 75. GOOOOL Craiova! Mitriţă a tras din afara careului, mingea a fost deviată şi a intrat în poartă!

 

Min 54. Kurtic a ratat lovitura Craiovei de la 11 metri, după ce a trimis mingea în bară!

 

Min 52. Penalty pentru Craiova! Căpăţînă a căzut uşor în careu, dar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri!

 

Min 45. A început repriza secundă!

Min 45+6. Final de primă repriză!

Min 45+2. GOOOL Craiova! Bancu a şutat perfect din unghi, iar oltenii au redus din diferenţă!

 

Min 40. UTA a marcat superb prin Freitas, dar după o analiză lungă din camera VAR, golul a fost anulat!

 

Min 25. Ocazie mare Craiova! Iacob a parat incredibil şutul lui Kurtic!

 

Min 7. GOOOOL UTA! Micovschi a făcut dubla după ce a primit pasă decisivă de la Cooper!

 

Min 2. GOOOOL UTA! Micovschi a introdus mingea în poartă şi i-a surprins pe olteni!

 

Min 1. A început meciul!


Partida UTA - Universitatea Craiova, din runda 21 a Superligii, va avea loc miercuri, de la 17:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Fazele importante ale partidei se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

UTA vine după egalul din runda precedentă, scor 0-0, cu Farul şi se află pe poziţia 14 în Superliga. Echipa antrenată de Mircea Rednic a obţinut doar o victorie în ultimele cinci meciuri, dar au trei egaluri.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova traversează o perioadă mai salbă, având în ultimele două etape o înfrângere şi un egal. Oltenii se află pe locul 3 în campionat şi vin după egalul din runda trecută, scor 2-2, cu Poli Iaşi.

În partida din turul acestui sezon regulat, Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele