Ultima oră
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă ”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă
Trupa lui Gică Hagi a luat 4 goluri de la Universitatea Craiova. "Ăştia suntem, ăştia vom fi” Trupa lui Gică Hagi a luat 4 goluri de la Universitatea Craiova. "Ăştia suntem, ăştia vom fi”

VIDEO ǀ Vadim Raţă, sincer după ce i-a răpus pe cei de la Universitatea Craiova: ”Ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă!”

FC Voluntari Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21033316/1/fc-voluntari-universitatea-craiova-superliga-superbet-26-02-2023-1.jpg

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, unicul marcator al meciului a oferit mai multe declaraţii.

El a spus că echipa lui nu a dat dovadă de fair play, dar speră ca oltenii să înţeleagă, deoarece FC Voluntari are nevoie disperată de puncte. 

”Ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă!”

”În ultimul timp, veneam supărat la interviu şi nu-mi găseam cuvintele. Nici astăzi nu le găsesc, dar pentru că sunt bucuros, nu pentru că am pierdut. Reuşesc să ajung în careu, am avut norocul să ajungă mingea la mine şi-I mulţumesc Lui Dumnezeu. Sper să fie un nou început pentru mine, am o statistică mai slabă decât anul trecut.

Vorbeam cu băieţii de la Craiova, şi în timpul meciului, şi la final, ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă, aveam nevoie de cele 3 puncte, eram gata să facem orice. Ne pare rău, dar punctele sunt la noi. Ne uitam în clasament şi înţelegeam că două victorii ne pot ridica din zona periculoasă, e strâns clasamentul”, a spus Raţă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele