Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Vadim Raţă, sincer după ce i-a răpus pe cei de la Universitatea Craiova: ”Ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă!”

FC Voluntari Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21033316/1/fc-voluntari-universitatea-craiova-superliga-superbet-26-02-2023-1.jpg

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, unicul marcator al meciului a oferit mai multe declaraţii.

El a spus că echipa lui nu a dat dovadă de fair play, dar speră ca oltenii să înţeleagă, deoarece FC Voluntari are nevoie disperată de puncte. 

”Ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă!”

”În ultimul timp, veneam supărat la interviu şi nu-mi găseam cuvintele. Nici astăzi nu le găsesc, dar pentru că sunt bucuros, nu pentru că am pierdut. Reuşesc să ajung în careu, am avut norocul să ajungă mingea la mine şi-I mulţumesc Lui Dumnezeu. Sper să fie un nou început pentru mine, am o statistică mai slabă decât anul trecut.

Vorbeam cu băieţii de la Craiova, şi în timpul meciului, şi la final, ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înţeleagă, aveam nevoie de cele 3 puncte, eram gata să facem orice. Ne pare rău, dar punctele sunt la noi. Ne uitam în clasament şi înţelegeam că două victorii ne pot ridica din zona periculoasă, e strâns clasamentul”, a spus Raţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele