Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | VAR-ul i-a anulat prima reuşită din acest sezon lui Vlad Chiricheş

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20707010/1/chiriches.jpg

Fundaşul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş a fost integralist în partida cu Bologna, câştigată cu 3-1. Acesta a reuşit să înscrie, dar golul lui a fost anulat de VAR, pe motivul unui henţ. 

În minutul 60, în urma unui corner, Gian Marco Ferrari, a lovit bara transversală, iar Vlad Chiricheş a trimis mingea în poarta goală. Golul fundaşului român nu a fost validat deoarece mingea îl lovise în mână înainte să marcheze.

  • Golurile au fost marcate de Scamacca 35', 80' şi Berardi 76' pentru învingători, respectiv Orsolini 90+1' (penalti) pentru Bologna.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele