Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | Veste bună pentru fanii dinamovişti! Sorescu nu se mai gândeşte la un transfer. "Sper în continuare să se rezolve problemele"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20255279/3/sorescu.jpg

Delegaţia echipei Dinamo a ajuns astăzi în cantonamentul din Turcia, programat până pe 28 iunie. Căpitanul Deian Sorescu a declarat că nu se mai gândeşte la un transfer, având în vedere că are contract cu Dinamo până în vara anului 2023. Sorescu speră să fie rezolvate problemele financiare ale ‘roş-albilor’.

Antrenor ceh Dusan Uhrin are la dispoziţie 27 de jucători în Turcia. Duminică, 27 iunie, Dinamo are programat un amical cu Galatasaray.

Dinamo cere un milion de euro pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani), a cărui cota a crescut după ce a bifat primele două selecţii la echipa naţională, în meciurile amicale cu Georgia şi Anglia.

Sorescu s-a remarcat în sezonul 2020-2021 şi a reuşit 8 goluri şi 10 pase decisive pentru Dinamo.

"Problemele nu s-au rezolvat, din câte am înţeles, şi asta nu e de bine. N-am niciun motiv să cred că se vor rezolva. Am vorbit cu băieţii, ar fi păcat, sper în continuare să se rezolve. Mai e mult până începe campionatul şi vom vedea după cantonament... mai am contract aici până în 2023. Am auzit ceva despre insolvenţă, dar am încercat să nu-mi încarc gândurile cu ceva negativ", a spus Deian Sorescu, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele