Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

VIDEO | Veszprem - Dinamo 47-32. Eşec usturător pentru campioana României în Liga Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20490022/1/din.jpg

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă la scor, în deplasare, de formaţia maghiară Veszprem, scor 47-32 (22-15), în etapa a 9-a a grupei B din Liga Campionilor. Este al şaptelea eşec pentru ”dulăi”, care se află tot pe ultimul loc al clasamentului grupei.

Principalii marcatori ai partidei au fost Omar, cu 8 goluri, pentru Veszprem, respectiv Humet, cu 7 goluri, pentru Dinamo.

Partida de la Veszprem a prilejuit şi momente In Memoriam Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Oficialii de la Dinamo şi ai clubului gazdă, alături de fanii dinamovişti prezenţi la meciul de joi seară, au depus coroane de flori la statuia lui Marian Cozma, care este amplasată în faţa arenei din Veszprem.

Revenind la etapa a 9-a din grupa B, tot joi se mai duelează FC Barcelona - FC Porto, PSG - Vive Kielce şi HC Motor - Flensburg.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

După nouă etape, Dinamo Bucureşti rămâne cu 4 puncte, pe ultimul loc al grupei B.

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat joi că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele