Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO | Victoria care aduce liniştea. Werder – Frankfurt 0-3. Ilskaner a reuşit ”dubla” în 9 minute. Gazdele au mari probleme cu evitarea retrogradării

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19381056/1/hahahaa.jpg

  • Werder Bremen - Frankfurt 0-3 (Silva 61, Ilskaner 81, 90)

 

Pe Look Sport HD aţi putut urmări o partidă restantă, care trebuia să se dispute înainte de suspendarea campionatului, ca urmare a pandemiei de Coronavirus.

Frankfurt a obţinut o victorie mare în deplasare la Bremen, scor 3-0, în faţa unei echipe care are emoţii serioase pentru menţinerea în prima divizie.

După o primă repriză fără gol, în care ambele echipe s-au tatonat, fără a prelua frâiele partidei, minutul 61 a adus deschiderea de scor, Silva a punctat cu o lovitură impecabilă de cap, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Kostic. Apoi cei de la Werder au încercat să egaleze, dar portarul Trapp a a respins tot.

Austriacul Ilskaner a marcat pentru 2-0, în minutul 81, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Acesta a deviat o lovitură de colţ executată de Dost.

Acelaşi Ilskaner a punctat pentru 3-0, după ce a transformat cu o lovitură imparabilă de cap, executată de la 35 de metri şi a pecetluit victoria echipei sale, care a urcat în clasament până pe locul 11, la distanţă mare de zona retrogradării.

În schimb, Werder Bremen a ratat o şansă mare de a-şi îndulci situaţia, după eşecul din această seară, elevii lui Florian Kofheldt rămân pe locul 17, la 2 puncte de locul care duce la barajul de menţinere ocupat de Fortuna Dusseldorf şi la 3 puncte de Mainz, prima echipă care ocupă un loc ce asigură rămânerea şi în viitorul sezon.

 

Echipele de start:

Bremen: Pavlenka – Friedl (76 Augustinsson), Moisander, Veljkovic, Gebre Selassie – Klaasen, Vogt, Eggestein – Osako (76 Bittencourt), Selke (61 Sargent), Bartels (61 Rashica).

Frankfurt: Trapp – Abraham, Hasebe, Hinteregger – Toure, Kohr, Rode (81 Ilskaner), Kostic – Kamada (77 Sow), Gacinovic (88 de Guzman) – Silva (77 Dost).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele