Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Victorie la limită, însă crucială pentru AC Milan în lupta pentru titlu din Serie A

AC Milan Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

AC Milan a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Empoli, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului italian Serie A. A marcat: Kalulu 19'.

AC Milan se menţine pe primul loc în clasament, cu 63 de puncte, fiind urmată de Inter Milano, 58 de puncte din 27 de meciuri, Napoli, 57 de puncte din 28 de partide, şi Juventus, 56 de puncte. Empoli ocupă locul 13, cu 32 de puncte.

Meciurile Fiorentina – Bologna, Verona – Napoli, Atalanta – Genoa, Udinese – AS Roma şi Torino – Inter Milano sunt programate duminică, iar confruntarea Lazio – Venezia se va disputa luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele