Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2

Serie A Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20810239/1/d2.jpg

Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au fost titulari pentru Cremonese în victoria cu Ternana, scor 3-2, din 16-imile Cupei Italiei, meci transmis în direct şi în exclusivitate de Prima Sport.

Cremonese s-a calificat, însă Chiricheş n-a avut parte de cel mai bun meci. Internaţionalul Român a fost întors pe toate părţile la golul prin care oaspeţii au restabilit egalitatea la 2, în minutul 57.

De cealaltă parte, Ionuţ Radu a avut câteva intervenţii bune, însă a fost lipsit de reacţie la cele două goluri alea oaspeţilor.

Vezi mai jos cele mai interesante faze ale partidei, analizate la Fotbal Show de Ionuţ Negoiţă şi Cristi Dulca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele