Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Victorie pentru Dinamo în deplasare cu FC Braşov! Iulian Roşu a înscris un eurogol şi a obţinut un penalty

Dinamo Publicat pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20936179/1/politehnica-iasi-dinamo-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-26-11-2022.jpg

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Buhăescu 15’ (penalty) şi Roşu 63’.

Dinamo ocupă locul 8 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce FC Braşov este pe 10, cu 23 de puncte. Lideră este CSA Steaua, care are 33 de puncte.


FC Braşov – Dinamo se vede la Prima Sport 1, sâmbătă, de la 13:15. Duel cu speranţe de play-off

FC Braşov – Dinamo Bucureşti, meci contând pentru etapa a 16-a din sezonul regular al Ligii a 2-a, se va disputa sâmbătă, începând cu ora 13:15. Partida este transmisă în direct de către Prima Sport 1 şi poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

După 15 etape disputate, FC Braşov se clasează cu 23 de puncte acumulate pe locul 8 din Liga a 2-a, la doar două ”lungimi” distanţă de Csikszereda Miercurea Ciuc, ocupanta locului 6, ultimul ce asigură calificarea în play-off-ul de promovare, şi de Gloria Buzău, aflată pe poziţia a 7-a.

Cu un golaveraj de 18 goluri marcate şi 13 primite, braşovenii au toate motivele să mai spere să prindă play-off-ul, mai ales că forma acestora nu este deloc una rea: 3 victorii şi un singur egal (cu Poli Iaşi, ocupanta locului 3) în ultimele 4 partide disputate în eşalonul secund. În plus, ultima înfrângere suferită de FC Braşov s-a consumat acum 5 etape în faţa unei alte grupări cu pretenţii din Liga a 2-a: 2-1 pe terenul Unirii Dej, situată pe 5 în clasament. Mai mult decât atât, runda trecută, braşovenii au învins lidera Steaua cu 1-0 pe Ghencea. 

Chiar dacă nu a reuşit să convingă nici în Liga a 2-a, Dinamo mai păstrează şi ea speranţe pentru a prinde un loc de play-off, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regular. ”Câinii roşii” se clasează la mijlocul clasamentului pe locul 11, cu 21 de puncte câştigate, la doar 4 ”lungimi” distanţă, aşadar, de ultima poziţie ce asigură calificarea în play-off-ul de promovare.

Dacă Dinamo reuşeşte să se impună în ultimele 4 etape din eşalonul secund, ”câinii” au toate motivele să spere într-un miracol de la primul sezon din istorie în Liga a 2-a. Forma acestora nu este, însă, deloc una încurajatoare: o înfrângere, două egaluri şi două victorii în ultimele 5 etape.

  • Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în istoria lor în 2015, când evoluau în Liga 1. Pe atunci, FC Braşov se impunea cu 1-0 pe teren propriu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele