Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

VIDEO | Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Dinamo 2-0. ”Câinii” au un start de sezon modest în Liga 2

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20823581/2/300011294-491803479615804-5986572572519470284-n.jpg

Dinamo Bucureşti a pierdut la Târgu Jiu, în compania formaţiei Viitorul Pandurii. Gazdele au câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dragu (min. 56) şi Micle (min. 86).

VIDEO | Viitorul Padurii Târgu Jiu - Dinamo 2-0 (Dragu 56, Micle 86), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Viitorul Pandurii: Opric – Răsdan, Ad. Stoian, Rogac, Băican, Vl. Toma, Ţegle, Al. Dulca, Banu, Dodoi, Dragu (c)
  • Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Bena, Amzăr, Iglesias, N. Roşu, Borduşanu, Ghezali, Val. Lazăr (c), Buhăescu

Minutul 90+5: Fluier final! Viitorul Pandurii se impune cu 2-0.

Minutul 86: GOL Viitorul Pandurii! Mitrică ia o acţiune pe cont propriu şi trimite la Micle, care reia la sacrificiu şi mingea se duce în poartă.

Minutul 68: Bani preaia în marginea careului, dar execuţia sa în forţă nu prinde cadrul porţii.

Minutul 56: Gol Viitorul Pandurii! Defensiva lui Dinamo este prinsă pe picior greşit, iar Dragu pătrunde fără probleme şi marchează în poarta lui Oncescu fără emoţii.

Minutul 31: Dinamo a fost aproape de deschiderea scorului. Borduşanu pasează la Roşu, care trimite elegant din câţiva metri. Opric este bine plasat şi prinde.

Minutul 11: Şansă mare pentru Viitorul Pandurii. Oncescu degajează eronat, Dodoi profită şi trage de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida de la Târgu Jiu!

-------------------------------------

Dinamo a încasat etapa trecută prima înfrângere în Liga 2, 3-1, de la Oţelul Galaţi, după ce începuse cu dreptul drumul spre promovarea în SuperLigă, în urma victoriei cu 1-0, în faţa Progresului Spartac. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă trebuie să îşi ia revanşa după înfrângerea din meciul trecut.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri disputate până acum, 1-0 cu CSC Dumbrăviţa şi 2-0 cu Poli Iaşi şi nu pare să fie un adversar care să îi pună mari probleme echipei bucureştene.

Dinamo a mai adus 2 jucători

Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

Mijlocaş ofensiv, 23 de ani împliniţi luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.

Fost internaţional U17 şi U18 al Franţei, noul jucător al echipei Dinamo a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux şi Lyon La Duchere.

8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaş central sau mijlocaş defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena a început fotbalul la Chatellerault şi, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B şi, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franţei şi 5 în Cupa Ligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele