Ultima oră
Cristi Balaj a dat verdictul! Trebuia sau nu dictat penalti pentru FCU Craiova | VIDEO EXCLUSIV Cristi Balaj a dat verdictul! Trebuia sau nu dictat penalti pentru FCU Craiova | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Nu aş vrea să spun multe prostii. Mai bine mă abţin”. Dan Nistor, nemilos cu propria echipă VIDEO | ”Nu aş vrea să spun multe prostii. Mai bine mă abţin”. Dan Nistor, nemilos cu propria echipă
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele de start
Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup
Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu! VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu!

VIDEO | Villarreal a produs marea surpriză şi s-a calificat în sferturi după ce a spulberat-o pe Juventus! Chelsea s-a impus şi în retur cu Lille

Champions League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20636779/3/profimedia-0671272638.jpg

Villarreal şi Chelsea au completat în această seară tabloul echipelor calificate în sferturile Champions League. Duelurile au fost transmise în direct pe posturile Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro

  • Bayern, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Real Madrid, Chelsea, Villarreal şi Liverpool sunt echipele care s-au calificat mai departe în Champions League.

Villarreal a reuşit o surpriză de proporţii şi a eliminat-o pe Juventus Torino, cu un neverosimil 3-0. În tur scorul a fost 1-1. 

Golurile spaniolilor au venit pe finalul meciului. Moreno a fost cel care a dat prima lovitură, în minutul 77, din penalty. Pau Torres a punctat în minutul 85, iar Danjuma a închis tabela în minutul 90+1 şi a consemant o eliminare ruşinoasă pentru „Bătrâna Doamnă”. 

Pentru Chelsea calificarea a fost una destul de uşoară, pentru că a mers la Lille cu siguranţa rezultatului din tur, 2-0. Chiar şi aşa, englezii, sub presiunea problemelor uriaşe de la club, au învins 2-1.

 

Pulisic şi Azpiliecuta au fost cei care au înscris pentru londonezi, în 45+3, respectiv 72. Scorul a fost deschis de francezi, prin Yilmaz, care a transformat o lovitură de pedeapsă. 

Juventus – Villarreal (1-1 în tur) 0-3 

Final de meci.

Min. 90+1: GOOOL Villarreal! Danjuma a transformat fără probleme al doilea penalty primit de spanioli.

Min. 85: GOOOL Villarreal! Pau Torres a apărut de nicăieri la o centrare şi a trimis mingea direct în plasă. Nimeni nu era lângă el să-l incomodeze!

Min. 77: GOOOL Villarreal! Gerard Moreno abia a intrat în teren şi a deschis scorul pentru „Submarinul galben”, după ce a transformat aproape perfect o lovitură de pedeapsă. Italienii au mari probleme în ceea ce priveşte calificarea.

Min. 58: Ocazie Juve! Rabiot a prins un şut foarte puternic, dar distanţa a fost prea mare pentru a-l surprinde pe portar.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 35: Ocazie uriaşă Juve! Portarul Rulli reuşeşte din nou o intervenţie fabuloasă. Vlahovic nu a putut să-l învingă din câţiva metri.

Min. 22: Ocazie importantă Villarreal! Lo Celso trece foarte aprope de gol! A trimis un şut foarte bun, care s-a oprit în plasa laterală. Comentatorul a crezut că este gol.

Min. 20: Ocazie mare Juve! Tânărul Vlahovic prinde un şut foarte bun, dar Rulli este din nou la post şi scoate excepţional.

Min. 11: Ocazie uriaşă Juve! Rulli a avut un reflex de senzaţie la lovitura de cap a lui Morata, expediată din doar câţiva metri. Cuadrado a fost autorul unei centrării excelente.

Minutul 1: A început partida!

Echipe de start:

  • Juventus: Szczesny - Danilo, Rugani, De Ligt, De Sciglio - Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot - Morata, Vlahović

  • Villarreal: Rulli - Aurier, Albiol, Pau Torres, Estupinan - Pino, Parejo, Capoue, Trigueros - Danjuma, Lo Celso

După un 1-1 în tur, Juventus şi Villarreal se întâlnesc pentru a da bătălia finală pentru calificarea în sferturile competiţiei. Dubla se va decide la Torino, pe stadionul Allianz. 

Bianconerii au ceva probleme de efectiv pentru întâlnirea cu „Submarinul galben”. Denis Zakaria s-a accidentat în tur şi este incert, iar McKennie şi Chiesa sunt accidentaţi. Dybala şi Chiellini sunt incerţi, dar există o şansă mare ca Allegri să se poată baza pe ei. Există îngrijorări şi în privinţa lui Bonucci. 

Din lotul spaniolilor vor lipsi Ruben Pena, Paco Alcacer şi Alberto Moreno. 

 

Lille – Chelsea (0-2 în tur) 1-2

Final de meci.

Min. 72: GOOOL Chelsea! Acţiunea englezilor l-a găsit la bara a doua pe Azpilicueta, care i-a luat faţa adversarului său şi a trimis cu ceva noroc în poartă, lovitura fiind dată cu genunchiul din viteză.

Min. 51: Ocazie Lille! Yilmaz trece pe lângă gol cu o lovitură de cap.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45+3: GOOOL Chelsea! Pulisic a fost servit perfect pe poziţie viitoare şi a restabilit egalitatea la ultima fază a primei reprize.

Min. 38: GOOOL Lille! Yilmaz l-a învins pe Mendy din penalty şi a deschis scorul! Jorginho a făcut henţul pentru care s-a acordat 11 metri.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Lille: Jardim – Fonte, Botman,  Djalo - Celik, Bamba, Xeka, Andre, Gudmundsson - Yilmaz, David
  • Rezerve: Grbic, Raux, Ben Arfa, Lihadji, Gomes, Weah, Zhegrova, Onana, Bradaric
  • Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger - Azpilicueta, Kante, Jorginho, Kovacic, Alonso – Pulisic, Havertz
  • Rezerve: Kepa, Bettinelli, Lukaku, Werner, Loftus-Cheek, Chalobah, Mount, Ziyech, Kenedy, Sarr, Vale

Chelsea a obţinut o victorie uşoară în faţa campioanei Franţei, Lille, în manşa tur, scor 2-0. Însă de atunci, un nor negru s-a abătut asupra londonezilor.

În acest moment, lucrurile sunt foarte tulburi pe Stamford Bridge, după ce Guvernul Britanic a impus o serie de sancţiuni foarte dure oligarhului rus Roman Abramovici, care este patronul lui Chelsea. Clubul are probleme financiare mari şi analiştii englezi afirmă că s-ar putea ajunge la faliment în câteva luni. 

Lille ocupă abia locul 6 în Ligue 1, în timp ce Chelsea are victorii pe linie în Premier League şi ocupă locul 3. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri