Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Villarreal - Barcelona 0-1! Golul de 3 puncte al lui Pedri îi apropie pe catalani de primul titlu din era Xavi

La Liga Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21012651/2/329120275-774911053966678-8206790421158790730-n.jpg

Update: Villarreal – Barcelona, meci contând pentru etapa a 21-a din La Liga, transmis în direct de către Prima Sport 2, s-a terminat cu victoria catalanilor, scor 0-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Pedri, în minutul 18, după o combinaţie frumoasă a tânărului mijlocaş spaniol cu Robert Lewandowski.

În urma acestui rezultat, Barcelona adună 56 de puncte şi îşi consolidează locul 1. Marea rivală, Real Madrid, se clasează pe locul 2 cu 45 de puncte şi un meci mai puţin. ”Galacticii” vor întâlni Elche miercuri.

Villarreal rămâne cu 31 de puncte pe locul 8, în afara poziţiilor de cupe europene. Vallecano, ocupanta locului 6 de Conference League, are 33 de puncte.


Ştirea iniţială:

VIDEO | Villarreal - Barcelona, duminică, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru catalani. Echipele probabile

Partida Villarreal - Barcelona, din runda 21 de La Liga, va avea loc duminică, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Barcelona se află într-o formă excelentă, după ce a ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere în La Liga şi se află pe primul loc în campionat, la opt puncte de principala urmăritoare, Real Madrid. Echipa antrenată de Xavi vine după victoria clară în faţa Sevillei, scor 3-0, meci în care Raphinha a ieşit în evidenţă cu un gol şi o pasă de gol. 

Villarreal vine după înfrângerea surpinzătoare cu Elche, ”lanterna roşie” din campionatul Spaniei, şi insuccesul de acasă în faţa lui Rayo Vallecano, scor 1-0. ”Submarinul Galben” se situează pe locul 6 în La Liga, dar de la eliminarea din Cupa Spaniei, în faţa lui Real Madrid, echipa e de nerecunoscut.

Din ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe clubului catalan a obţinut cinci victorii şi a pierdut o singură dată cu Villarreal.

Echipele probabile:

  • Villarreal: Reina; Foyth, Albiol, P Torres, Mojica; Capoue, Parejo; Chukwueze, Baena, Pino; G Moreno
  • Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Alba; Pedri, De Jong, Gavi; Raphinha, Lewandowski, Fati

Barcelona l-a recrutat pe fiul lui Ronaldinho! Reacţia fostului star brazilian

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho, care a jucat la Barcelona între 2003 şi 2008, a anunţat marţi, la radioul catalan RAC1, sosirea în Spania a fiului său, Joao Mendes.

Joao Mendes, 17 ani, a părăsit clubul brazilian Cruzeiro şi se va alătura clubului Barcelona, unde a fost în teste de câteva săptămâni.

”După ce el a semnat, şi eu voi fi mai prezent aici”, a spus Ronaldinho.

În vârstă de 42 de ani, Ronaldinho este ambasador al clubului Barcelona din 2017.

FC Barcelona l-a recrutat pe Joao Mendes de Assis Moreira, fiul fostului jucător al catalanilor, Ronaldinho.

Joao Mendes de Assis Moreira va împlini 18 ani în ziua de 22 februarie, iar în ultimul an nu a fost legitimat la nici un club. El a părăsit în februarie 2022 gruparea braziliană Cruzeiro Belo Horizonte, unde evolua pentru echipa U17.

Având cetăţenia spaniolă, tânărul atacant va juca la echipa de tineret a Barcelonei.

Joao Mendes de Assis Moreira este unicul fiu al legendei fotbalului mondial, brazilianul Ronaldinho.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele