Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Vinicius i-a lăsat fără replică pe cei de la City cu o super execuţie din afara careului

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21119762/2/profimedia-0774757413.jpg

Real Madrid – Manchester City, partidă din semifinalele Ligii Campionilor, manşa tur, se dispută în această seară, de la ora 22:00, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Formaţia din capitala Spaniei a trecut de Chelsea în sferturi, iar ”cetăţenii” au învins Bayern Munchen.

Cei de la Real au reuşit să deschidă scorul prin Vinicius. Brazilianul a fost servit de Camavingna şi a finalizat cu un şut superb din afara careului, ce l-a lăsat fără replică pe Ederson.

Real Madrid nu a avut emoţii cu Chelsea în runda trecută, de care a trecut cu 4-0 la general. A reuşit, astfel, o calificare în semifinale, unde are un meci foarte complicat, cu un adversar pe care l-a tot întâlnit în Liga Campionilor în ultimii ani.

De partea cealaltă, Manchester City a învins Bayern Munchen cu 4-1 la general. A fost 3-0 în tur, în Anglia, şi 1-1 în Germania, în retur. Trupa lui Guardiola e şi favorită pe hârtie acum, dacă luăm în calcul rezultatele din toate competiţiile, fără eşec din februarie (20 de partide la rând cu victorie sau egal).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele