Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Vinicius Junior, ţinta insultelor rasiste din partea fanilor de la Atletico Madrid

La Liga Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20863313/1/vinicius.jpg

Suporterii echipei Atletico Madrid au proferat insulte rasiste la adresa lui Vinicius Jr, atacantul brazilian al formaţiei Real Madrid, aflat deja în centrul unei controverse similare săptămâna trecută.

Zeci de suporteri au scandat insultele în afara stadionului Civitas Metropolitano, înaintea derbiului capitalei dintre Atletico şi Real, potrivit imaginilor difuzate de Cadena Cope pe reţelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, brazilianul în vârstă de 22 de ani a avut o altercaţie cu jucătorii din Mallorca după ce şi-a sărbătorit golul cu un dans.

 

 

Vineri, căpitanul echipei Atletico, Koke, avertizase: ”Dacă (Vinicius) marchează şi se hotărăşte să danseze, (...) vor fi insulte, asta e sigur” .

La emisiiunea Chiringuito Show de joia trecută, impresarul Pedro Bravo a spus că brazilianul de 22 de ani al lui Real Madrid, Vinicius Junior, ar trebui să înceteze să se "maimuţărească" în timpul sărbătoririi golurilor.

Remarcile acestuia sunt considerate rasiste de multe personalităţi din lumea fotbalului care l-au susţinut pe jucătorul ce  sărbătoreşte golurile dansând alături de colegii săi.

Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică, în deplasare, formaţia Atletico Madrid, scor 2-1, şi află pe primul loc în campionat.

Pe arena Civitas Metropolitano, Real Madrid a condus cu 2-0, prin golurile reuşite în prima repriză de Rodrygo (18) şi Valverde (36). Atletico a marcat în minutul 83, prin Hermoso, dar acelaşi jucător a fost eliminat pentru al doilea galben înminutul 90+1, şi Real s-a impus cu 2-1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele