Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Vlad Chiricheş, autogol la meciul 100 în Serie A!

Serie A Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20992451/1/crc.png


Vlad Chiricheş (33 de ani) a avut ghinion la meciul cu numărul 100 în Serie A! Românul şi-a marcat un autogol în minutul 55 al meciului Bologna - Cremonese, transmis în direct de Prima Sport 2.
 
A fost o sărbătoare cât se poate de tristă pentru Vlad Chiricheş, care a început meciul de pe Renato Dall'Ara cu un cartonaş galben în minutul 24. Sigur apoi în intervenţii, stoperul lui Cremonese a fost lipsit de noroc în minutul 55, când Ferrari, colegul din defensivă, a încercat să respingă mingea, dar acesta l-a lovit pe Chiricheş şi a intrat în poarta oaspeţilor.
 

Autogolul lui Chiricheş a venit la cinci minute de la momentul în care Okereke a deschis scorul, din penalty, pentru Cremonese.
 
În urma egalului de pe terenul Bolognei, Cremonese pune capăt unei serii de cinci meciuri pierdute la rând şi strânge doar al optulea punct stagional, fiind singura echipă din Serie A fără victorie în primele 19 etape.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele