Ultima oră
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2

VIDEO | Vlad Chiricheş şi-a asumat vina pentru înfrângerea cu Muntenegru. ”Cred că greşelile mele au costat echipa şi cred că de asta am pierdut”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20729807/1/romania-armenia-preliminariile-cm-2022-11-10-2021-2.jpg

România a început cu stângul grupa din Liga Naţiunilor şi a pierdut fără drept de apel cu Muntenegru, 0-2, la Podgorica. Căpitanul Chiricheş s-a făcut de râs prin gafele de la ambele goluri, iar tricolorii termină prima etapă pe ultimul loc.

Vlad Chiricheş a gafat inexplicabil la ambele goluri marcate de muntenegreni. La primul gol căpitanul naţionalei a vrut să iasă cu un gest tehnic din apărare, dar le-a oferit mingea adversarilor, care nu au iertat şi au marcat imediat după recuperare.

Al doilea gol a venit după o ezitare în careu a lui Chiricheş, acesta a încercat să protejeze mingea, dar a fost dat cu uşurinţă la o parte de atacantul muntenegrean, care a pasat în faţa porţii. Dacă la primul şut Niţă a respins, la a doua încercare nu a mai avut ce să facă şi scorul s-a dublat. 

Ce a decarat Vlad Chiricheş la finalul partidei

Căpitanul naţionalei României şi-a recunoscut vina la ambele goluri şi crede că greşelile lui au decis partida din această seară.

”Vreau să îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest eşec. Eu cred că greşelile mele au costat echipa şi cred că de asta am pierdut. Ei nu şi-au creat multe ocazii, jocul nu a fost extraordinar, dar şi-au creat ocazii doar la cele două greşeli ale mele. Îmi pare rău pentru jucători, în Bosnia să facem un joc mai bun şi echipa să câştige.

Probabil am fost surprinşi de agresivitatea lor, poate au fost un pic mai proaspeţi decât noi, mai puternici în fiecare duel şi jocul nu a fost foarte bun din partea noastră. Eu sper ca această înfrângere să aibă un impact în vestiar şi fiecare să îşi dea seama că trebuie să dea mai mult şi să fim mai încrezători, cu mai multă încredere şi să jucăm mai mult.”, a declarat Vlad Chiricheş la finalul partidei cu Muntenegru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri