Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Vlad Tudor, după primul meci la echipa mare a celor de la FCSB. ”M-am sufocat un pic pentru că ritmul este diferit faţă de ce sunt obişnuit”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20916261/1/tudor.png

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FCSB, într-un meci din grupele Cupei României. Pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute se pare din cauza gazelor lacrimogene.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

În startul reprizei secunde a fost introdus pe teren fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, care i-a luat locul lui Bogdan Rusu. Atacantul a debutat astfel la prima echipă a celor de la FCSB, după ce a avut evoluţii foarte bune la ”satelitul” din Liga 3.

"A fost o experienţă frumoasă, faptul că am debutat la echipa mare. M-am simţit bine. Am avut şansa să marchez, din păcate n-am fructificat-o.

Sper să continui să cresc şi să încep să joc regulat. Oarecum speram să joc, dar nu eram sigur. M-a ajutat şi Dumnezeu şi am debutat astăzi.

Am vrut să intru cu energie. M-am sufocat un pic pentru că ritmul este diferit faţă de ce sunt obişnuit. Poate că şi presiunea şi-a spus cuvântul. Însă cred că am depus un efort destul de bun.

(n.r. dacă a primit un sfat de la Alexandru Tudor) Tatăl meu nu mi-a spus nimic înainte, nu ştia că debutez. N-am un model, dar sunt câţiva fotbalişti pe care îi admir. Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo, Messi şi Hagi dintre români. Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul",
a declarat Tudor, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele