Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

VIDEO | Voluntari - Argeş 0-0! Florea a fost aproape să dea lovitura în minutul 90 + 2, dar Straton a fost salvator

Superliga Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21040955/3/fc-voluntari-fc-arges-superliga-superbet-6-03-2023-1.jpg

FC Voluntari a terminat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Argeş, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 2. Nemec a ratat un penalty pentru ilfoveni.

Gazdele au irosit un penalty în prima repriză. Arbitrul Istvan Kovacs a dictat lovitură de pedeapsă pentru Voluntari, în minutul 16, după ce Jobello l-a faultat pe Nemec în careu, însă acelaşi Nemec a trimis balonul peste transversală şi scorul a rămas alb. FC Argeş nu a mai câştigat în Superligă din luna octombrie, având 13 meciuri consecutive fără victorie.

Cu acest rezultat, FC Voluntari este pe locul 9 în clasamentul Superligii, cu 33 de puncte, iar FC Argeş rămâne pe penultimul loc, al 15-lea, cu 27 de puncte.


Voluntari - Argeş 0-0, ACUM

Echipele de start:

  • FC Voluntari (3-5-2): Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Costin, Meleke, Tavares, Raţă, Aliji – Nemec, Veiga Lopes.
  • FC Argeş (4-2-3-1): Straton – Jakolis, Turda, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Creţu, Koubemba, Jobello – Garita.

Min. 90 + 4: Fluier final! Meciul se termină 0-0!

Min. 90 + 2: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Merloi îi centrează lui Florea, care reia către poartă din cădere, însă Straton are o intervenţie salvatoare. 

Min. 90 + 1: Schimbare la FC Voluntari: intră Florea în locul lui Lopes. 

Min. 86: Fază de joc periculoasă pentru FC Voluntari, în urma centrării trimise de Merloi.

Min. 84: Bertrand (FC Argeş) primeşte cartonaşul galben.

Min. 80: Dublă schimbare la FC Argeş: ies Njike şi Garita, intră Bertrand şi Tîrcoveanu.

Min. 80: Ocazie pentru FC Voluntari! Armaş este foarte aproape să deschidă scorul printr-o lovitură de cap.

Min. 77: Schimbare la FC Voluntari: iese Merloi, intră Ricardinho.

Min. 71: Straton reţine fără nicio emoţie voleul lui Costin (FC Voluntari) trimis dintr-un unghi imposibil. 

Min. 68: Meza Colli (FC Argeş) primeşte cartonaşul galben.

Min. 63: Dublă schimbare la FC Voluntari: ies Nemec şi Tavares, intră Dumiter şi Răduţ.

Min. 62: Ocazie pentru FC Argeş! Giani Creţu şutează în Garita, care este nemulţumit că nu a primit o pasă la firul ierbii. Ulterior, Costin finalizează un contraatac al ilfovenilor, peste poarta lui Straton.

Min. 58 – 59: Oportunităţi de gol pentru FC Argeş! Garita şi Şerban trimit de la distanţă peste poarta apărată de Popa.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 42: Oportunitate pentru FC Argeş! Njike încearcă un şut de la distanţă destul de periculos, însă portarul Popa a fost pe direcţia balonului. 

Min. 41: Schimbare la FC Argeş: iese Jobello, intră Şerban. 

Min. 39: Meleke (FC Voluntari) primeşte cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 33: Oportunitate pentru FC Voluntari! Şutul lui Veiga Lopes de la distanţă se duce pe lângă poarta apărată de Cătălin Straton.

Min. 31: Njike (FC Argeş) primeşte cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 21: Oportunitate pentru FC Voluntari! Vadim Raţă şutează din afara careului, însă o face destul de imprecis. 

Min. 18: Penalty ratat de FC Voluntari! Nemec trage foarte puternic, însă o face peste poartă. 

Min. 16: Penalty pentru FC Voluntari! Jobello îl faultează pe Nemec. Istvan Kovacs acordă lovitură de pedeapsă în favoarea ilfovenilor. Nemec se pregăteşte să execute. 

Min. 9: Ocazie pentru FC Argeş! Garita şutează puternic din careu, însă o face la colţul scurt, unde portarul Mihai Popa este plasat şi reuşeşte să oprească balonul. 

Min. 2: Turda (FC Argeş) primeşte cartonaşul galben pentru un fault asupra lui Veiga Lopes, care ar fi scăpat într-o situaţie periculoasă pentru defensiva ”alb-violeţilor”. 

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre FC Voluntari şi FC Argeş va avea loc luni, de la ora 18:00, şi va fi urmărită în direct pe Prima Sport 2. Meciul va putea fi umărit online pe www.PrimaPlay.ro. 

De asemenea, înfruntarea celor două echipe poate fi urmărită în format video-text pe Primasport.ro. 

FC Voluntari a reuşit să scape de pasa proastă în care intrase şi a legat două victorii în Superligă. În sezonul trecut, echipa lui Liviu Ciobotariu a fost solidă şi a răpus multe nume puternice din Superligă, dar în acest sezon, evoluţiile nu au mai fost la fel. 

În acest moment, FC Voluntari se află pe locul 9 în campionat, cu 32 de puncte, şi nu mai are şanse de a intra în play-off, după cum a procedat în trecut. 

În tabăra opusă, FC Argeş nu se mai regăseşte. Chiar dacă la echipă a venit Marius Croitoru, argeşenii nu înregistrează rezultate pozitive. 

FC Argeş se află pe loc retrogradabil, cu doar 26 de puncte, după 28 de meciuri jucate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele