Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | ”Vreau acolo”. Louis Munteanu speră să fie atacantul naţionalei la EURO

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21542891/1/munteanu.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Omul de gol al dobrogenilor, Louis Munteanu nu a fost în apele sale contra liderului. La final de meci, acesta a dezvăluit că visează să joace la EURO 2024.

”Mi-am văzut de treaba mea. M-am antrenat cât mai bine şi am încercat să le dau gol şi celor de la FCSB. Sper că îmi voi reveni în meciul următor pentru că sunt un marcator.

Vreau să fiu acolo (n.r. la EURO 2024). Orice jucător cred că îşi doreşte. Sper să am evoluţii cât mai bune şi să fiu chemat”, a spus Munteanu, la final de meci”
, a spus atacantul celor de la Farul.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele