Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | West Ham produce surpriza şi învinge Manchester United! Said Benrahma le-a dat lovitura ”diavolilor”

Premier League Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21115757/1/profimedia-0773808626.jpg

West Ham United a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Manchester United, scor 1-0, într-un meci din etapa a 35-a din Premier League. Duelul s-a văzut în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Gazdele s-au impus la limită în meciul de pe teren propriu, de pe London Stadium, în urma golului marcat de Said Benrahma, în minutul 27, după o gafă a portarului lui Manchester United, a spaniolului David de Gea. Pe final de meci, oaspeţii au asediat poarta lui Lukasz Fabianski, dar nu au reuşit să egaleze şi s-a terminat 1-0 pentru West Ham.

Manchester United este pe locul 4 în Premier League, cu 63 de puncte, iar West Ham ocupă poziţia a 15-a, cu 37 de puncte.

Golul marcat de Said Benrahma

Clasamentul Premier League

 

 

 

 


Partida dintre West Ham şi Manchester United din Premier League va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 3.

De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Manchester United a pierdut ultima partidă din Premier League cu Brighton şi poate trăi cu emoţii ultimele partide din Premier League. United este pe locul 4 în campionat, cu 63 de puncte, după 33 de partide jucate. 

În tabăra opusă, principala grijă a celor de la West Hma este salvarea de la retrogradare. ”Ciocănarii” sunt pe locul 15 în campionat, cu 34 de puncte, după 34 de meciuri jucate, fiind la 4 puncte de retrogradare. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele