Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | West Ham - Wolves 2-0. Adversara lui FCSB obţine a doua vicorie în Premier League fără mari emoţii

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20875683/1/profimedia-0727375336.jpg

West Ham United a reuşit să se impună pe teren propriu în faţa lui Wolves, 2-0, fără prea mari probleme. Adversara lui FCSB a marcat prin Scamacca şi Bowen.

Echipa londoneză a deschis scorul prin Scamacca, care a înscris primul său gol în Premier League pentru ”ciocănari”, în urma unui şut superb din voleu. Bowen a dublat avantajul lui West Ham în minutul 54, în urma unei execuţii minunate la colţul scurt. 

”Ciocănarii” au obţinut a doua victorie din Premier League în acest sezon şi au urcat pe locul 16, iar ”lupii” se află acum pe 18 cu doar 6 puncte adunate în 8 meciuri. 

West Ham - Wolves 2-0 (Scamacca G. 29', Bowen J. 54')

Gol 2 marcat de West Ham, Bowen.

Gol 1 marcat de West Ham, Scamacca.

West Ham a învins FCBS, scor 3-1, în prima etapă a grupei B din Conference League, al doilea meci urmând să aibă loc pe 3 noiembrie, la Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele