Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Wisla Plock - Dinamo, ora 19:45, în direct pe Prima Sport 2. ”Dulăii” ţintesc a doua victorie într-o săptămână contra polonezilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20935960/1/dinamo-wisla.jpg

Dinamo începe returul Ligii Campionilor într-o postură bună. Campioana României va întâlni joi, de la ora 19:45 pe Wisla Plock, vicecampioana Poloniei, în direct pe Prima Sport 2.

În cazul unui succes, ”dulăii” ar avea aproape asigurat un loc de play-off. După 7 etape, campioana României are 7 puncte în clasamentul grupei A.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Victorie clară joia trecută cu Wisla

Dinamo Bucureşti, a învins pe teren propriu, formaţia poloneză Orlen Wisla Plock, scor 32-27 (15-14), în al şaptelea meci din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kukic 7 goluri, Negru 6, Shebib 5, iar de la oaspeţi s-a remarcat Lucin, cu 8 reuşite.

La ultima aruncare dinaintea pauzei, Ante Kuduz a lovit cu mingea în cap un jucător advers din zid şi a fost eliminat direct cu cartonaş roşu, decizie contestată de Dinamo, în condiţiile în care handbalistul polonez a sărit în timpul aruncării.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele