Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Wolves - Liverpool, sâmbătă, de la 17:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. ”Cormoranii”, departe de forma din sezoanele trecute

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21002858/2/profimedia-0737005550.jpg

Partida Wolves - Liverpool, din runda 22 de Premier League, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Liverpool este departe de forma din sezoanele trecute, iar locul din clasament arată din plin acest lucru, cormoranii situându-se pe poziţia a noua în Premier League, la zece ”lungimi” de ultimul loc ce asigură bilete către grupele Champions League. Ultimele rezultate ale grupării lui Jurgen Klopp nu sunt deloc încurajatoare, echipa venind după eliminarea din FA Cup, în urma înfrângerii cu Brighton, scor 2-1 şi neavând nicio victorie în campionat, în 2023.

De cealaltă parte, situaţia e departe de a fi ”mai roz”, Wolves a fost eliminată din FA Cup chiar de Liverpool şi din Cupa Ligii de Nottingham Forrest. ”Lupii” vin după înfrângerea cu 3-0 în faţa lui Manchester City şi se află pe locul 17, la egalitate de puncte cu Bournemouth, aflată în zona retrogradării.

La capitolul întâlniri direct, Liverpool a reuşit să câştige ultima confruntare din FA Cup cu rivala din acestă după-amaiză, dar abia după rejucare, meciul iniţial încheindu-se la egalitate, 2-2. ”Cormoranii” aveau şapte victorii consecutive în faţa lui Wolves, înainte de egalul din cupă.

Performanţă fabuloasă atinsă de Jurgen Klopp la meciul cu Chelsea

Liverpool a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chelsea Londra, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei.

În minutul 3, un gol al lui Havertz (Chelsea) a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

Pentru tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a fost meciul cu numărul 1.000 ca antrenor (270 la Mainz, 319 la Borussia Dortmund, 411 la Liverpool).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele