Ultima oră
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană

VIDEO | ZANIOLO ŞI VERTOUT, DECISIVI PENTRU ROMA ÎN DERBY-UL CU NAPOLI. OASPEŢII CAD PE LOCUL 7 DUPĂ ACEST EŞEC

Video Publicat pe 2 nov 2019
mail-share icon Email

Roma a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Napoli, într-un meci transmis în direct de Look Plus. Nicolo Zaniolo a deschis scorul în minutul 19, iar 7 minute mai târziu Kolarov rata ocazia de a majora diferenţa, irosind un penalty. A fost până la urmă 2-0, dar asta abia din minutul 55, când francezul Vertout a transformat o altă lovitură de la 11 metri. Napoli n-a mai reuşit să revină, deşi polonezul Milik a înscris în minutul 72, iar Cetin a fost eliminat de la romani, în prelungiri.

Roma se impune la final cu 2-1 şi se află acum pe poziţia a treia, cu 22 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Juventus, care are însă un meci mai puţin jucat. În schimb, Napoli cade pe 7 având 18 puncte după 11 partide disputate în acest sezon, în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele