Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO ǀ Zinchenko a pus drapelul Ucrainei pe trofeul Premier League şi a plâns. Ce a declarat fotbalistul

Premier League Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20715156/1/twitter-9.jpg

Fotbalistul ucrainean al echipei Manchester City, Oleksandr Zinchenko, a pus drapelul Ucrainei pe trofeul Premier League şi, cuprins de emoţii, a plâns, el fiind încurajat de colegii săi.

Zinchenko a luat în timpul sărbătorii de pe stadion drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi, el a luat drapelul şi a început să plângă. Câţiva colegi au veni ca să îl încurajeze.

 

La Sky Sports, Zincenko a spus că este pentru el un moment de neuitat.

“Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fotbalistul.

El a menţionat că perioada scursă de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina a fost cea mai grea din viaţa sa.

Formaţia Manchester City a câştigat, duminică, pentru a opta oară campionatul Angliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele