Ultima oră
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos

VIDEO | Ziua în care dinamoviştii l-au scos din sărite pe Cornel Dinu: "Ia şmirghelul şi dă-ţi jos tatuajele. Băi, figuranţilor, nu vă e ruşine!?"

Emisiuni Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19402288/2/cornel-dinu.jpg


În ziua în care Dinamo şi FCSB se întâlnesc în turul semifinalei Cupei României (live pe Look Plus, de la ora 20:00), Giani Kiriţă şi Florentin Petre au fost protagoniştii unui reportaj marca Look Sport Live, unul în care şi-au adus aminte ce înseamnă un derby cu marea rivală, dar şi o întâmplare haioasă cu "Mister" Cornel Dinu în prim-plan.
 
Întrebat cum se sărbătorea o victorie cu Steaua, Kiriţă şi-a adus aminte cu lux de amănunte: "Nu putem să spunem chiar tot, dar, cu siguranţă, mergeam ori la restaurant, ori la club. 100%! Petre nu mergea la club niciodată. Era şi mic, nici nu-l vedeai când pleacă. Stătea o oră, două şi gata. Ai văzut diavolii ăia tasmanieni? Aşa eram noi, unul pe jos, altul pe boxă. Mister ne dădea voie, ne zicea să mergem unde vrem noi, apoi, a doua zi aveam antrenament fizic", a spus fostul fundaş, completat imediat de Florentin Petre: "Dacă beai destul de mult sau te suprasolicitai cu o seară înainte, a doua zi erai mâncat".

Cum l-au şocat "păunul" Onuţ şi Kiriţă pe Cornel Dinu: "Dă-ţi tatuajele jos cu şmirghelul!"

Apoi, foştii căpitani din Ştefan cel Mare şi-au adus aminte de nopţile petrecute în cluburi, dar şi de un antrenament la care Bogdan Onuţ şi Giani Kiriţă l-au enervat teribil pe antrenorul Cornel Dinu: "După ce ni s-a întâmplat o din asta la munte, am venit rupţi. Să vă povestesc. Am jucat un meci amical, ne-a bătut o echipă de Liga 2, Tractorul parcă. Onuţ venise cu părul galben, eu aveam tatuaje, începusem cu tatuajele. A venit Mister şi a spus în felul următor: "Băi, figuranţilor, nu vă e ruşine? De mâine terminaţi, bă, cu figurile astea. Onuţ, dă aia jos, zici că eşti păun! Iar tu, Giani, să nu te mai văd cu tatuajele alea". I-am zis "Mister, tatuajele astea nu se mai iau", iar el mi-a zis "Cu şmirghelul le iei, nu mă interesează!". Avea dreptate, da. Doar intrai şi îl vedeai pe unul de la Dinamo pe sus. Eu eram sus pe boxă", a rememorat Kiriţă.
 
"Le făceam foarte rar, când câştigam campionate, Cupe, când băteam Steaua şi Rapid. Astea erau distracţiile noastre. Noi în timpul săptămânii organizam mese împreună. De asta a fost echipa asta o familie. Cele mai frumoase clipe sunt victoriile contra Stelei, titlurile câştigate şi faptul că-i făceam fericiţi pe suporteri. Asta era sprem pentru noi, să batem şi să cântăm cu suporterii la final", mai spune fostul fundaş.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele