Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”

Staruri din fotbal Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

Marele atacant Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat duminică seară, retragerea din activitate, la 41 de ani. "Este timpul să-mi iau la revedere de la fotbal, nu doar de la voi. Sunt prea multe emoţii acum, hai Milan şi la revedere", a spus Ibra, cu lacrimi în ochi, după meciul echipei AC Milan cu Hellas Verona.

Starul suedez nu a ratat ocazia de a-şi lua adio de la fotbal, cu o declaraţie în stilul caracteristic. Suedezul a fost întrebat şi dacă are de gând să devină antrenor sau manager al unei echipe. 

Fostul mare atacant european nu a oferit un răspuns clar, dar a susţinut că nu are de gând să părăsească lumea fotbalului.

”Deocamdată, vreau să îmi fac timp să mă bucur de ceea ce am realizat în toţi aceşti ani, să savurez. Nu trebuie să decid prea repede, sunt prea multe emoţii acum.

Voi reflecta după această vară. Antrenor sau manager este o mare responsabilitate. Ca antrenor ai mai puţină libertate decât un jucător de a face ceea ce vrei. Dar nu cred că voi părăsi lumea fotbalului”, a spus Zlatan Ibrahimovic. 

După ce a părăsit clubul din oraşul natal Malmö, Ibrahimovic a jucat la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, Barcelona şi AC Milan, înainte de a se alătura echipei Paris-SG în 2012, la începutul proiectului qatarez. El a avut o contribuţie majoră la ascensiunea roş-albaştrilor, atât pe teren, cât şi în afara lui. Bilanţul său la Paris? 180 de meciuri, 156 de goluri şi 61 de pase de gol.

Cu un fizic impresionant şi pasionat de arte marţiale, "Ibra" a fost totuşi abandonat de corpul său. În 2022-23, el a jucat doar patru meciuri pentru lombarzi, marcând un gol şi fiind titularizat o singură dată. De vină au fost accidentările.

Drept urmare, el a fost spectator la meciul de duminică cu Verona. Dar, bineînţeles, el a fost cel care a făcut ştirea anunţând sfârşitul carierei sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri