Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Viitorul lui Moruţan nu mai pare legat de Galatasaray. Subiectul aflat "pe ordinea de zi" la Istanbul

Stranieri Publicat pe 25 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20650954/1/mo.jpg


Viitorul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) la Galatasaray e din ce în ce mai incert. Folosit foarte puţin de către Domenec Torrent, mijlocaşul ofensiv român s-ar putea întoarce în Casa Liga 1, după cum anunţă jurnaliştii turci.
 
Dacă Alexandru Cicâldău e indicat drept foarte aproape de un transfer de opt milioane de euro în Serie A, la Sampdoria, soarta lui Olimpiu Moruţan pare cu totul şi cu totul alta. Incapabil să se ridice la nivelul aşteptărilor în primul sezon la Istanbul, în ciuda şanselor primite din partea lui Fatih Terim, fostul FCSB-ist nu l-a convins nici pe Domenec Torrent, iar conducerea clubului a încercat să dea startul unor tratative cu echipe din Rusia şi Polonia pentru transferul său, în încercarea de a recupera măcar o parte din investiţia făcută în vara lui 2021. Cum niciun club nu s-a arătat cu adevărat interesat, board-ul Galatei se gândeşte să apeleze la varianta de rezervă.
 
Conform informaţiilor venite din presa din Turcia, Galatasaray ia în calcul din ce în ce mai serios varianta împrumutului lui Moruţan în Casa Liga 1, în ideea de a elibera bugetul de salarii şi a face loc unui alt jucător în sezonul 2022/2023:
 
"Pe ordinea de zi este şi cedarea lui Moruţan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în ţara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray", notează jurnaliştii apropiaţi de Galatasaray.
 
2026 e anul în care expiră înţelegerea lui Moruţan cu Galatasaray.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele