Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Viitorul şi-a luat gândul de la play-off! Gică Popescu: "Ne-am pierdut identitatea, dar credem în Rednic"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19974791/1/rps7752a.jpg

FC Viitorul a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după 0-1 în deplasare cu FC Argeş, vineri, în etapa a 23-a, în direct pe Look Sport. Constănţenii riscă să joace în play-out pentru al doilea sezon la rând. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a anunţat că antrenorul Mircea Rednic va beneficia în continuare de încredere.

La Piteşti, Viitorul a avut o posesie a mingii de 62%, dar a trimis un singur şut pe spaţiul porţii.

Fundaşul Grigore Turda a înscris pentru FC Argeş în minutul 71, în urma unui corner.

FC Viitorul are trei eşecuri la rând, două dintre ele fără gol marcat. Antrenorul Mircea Rednic a absentat din nou, fiind în izolare.

"Gică Hagi nu poate fi mulţumit, va fi foarte greu să mai intrăm în play-off. La CFR am făcut un meci bun, în special în repriza a doua, am luat gol pe final. Adversarul n-a avut nicio ocazie până la golul primit şi am pierdut. Am avut posesie, am controlat jocul, dar n-am finalizat. Cu siguranţă, nu trecem prin cea mai bună perioadă, este o criză de rezultate, după trei eşecuri la rând. Sper să nu fie vorba de un blocaj. Avem şi jucători cu experienţă. Când le tremură picioarele, este un moment critic. Sper să câştigăm un prim meci şi apoi să legăm victoriile, altfel situaţia se va îngreuna în fiecare zi. Atunci când se schimbă antrenorii, e foarte greu să ai o identitate. După cinci ani de muncă, echipa juca aşa cum a vrut Gică Hagi.

A venit Mircea Rednic, am stat de vorbă, ştia filozofia noastră, a jucat şi azi 4-3-3. Când nu vin rezultatele, orice antrenor caută soluţii, aşa e normal. Nu ne găsim cadenţa, iar asta ne deranjează cel mai mult. Ne-am pierdut identitatea, dar noi credem în Rednic. Din păcate, nu l-am avut în mijlocul echipei. Sper să revină pe bancă cu mai mult noroc, azi am luat gol la primul corner. Niciun jucător nu a plecat fără acceptul lui Mircea, aşa a fost cu Luckassen şi Iancu. Eu sunt primul care îmi asum rezultatele, coordonez acest club. Luckassen n-ar fi plecat dacă nu era de acord Mircea", a spus Gică Popescu la DigiSport.

Clasamentul Ligii 1

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele