Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20439318/1/fcsb.jpg

Situaţia celor de la FCSB este una extrem de complicată în acest zile. La echipă este un focar mare de Covid, care a dus la amânarea partidei cu Farul, care ar fi trebuit să se dispute duminică.

Pe lângă acest aspect, lotul este subţiat şi de accidentări. Mihai Stoica a anunţat când vor reveni Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru, doi oameni de bază pentru primul ”11”.

Coman se recuperează mai repede decât se preconiza şi se va alătura lotului pentru antrenamente din luna decembrie. Situaţia fundaşului Panţîru este însă mai complicată, el urmând să revină abia în 2022.

”Vă imaginaţi, 6 au fost cei cu simptome (n.r.- de la academie), probabil că sunt şi asimptomatici. Avem 17veni  pozitivi la prima echipă, 8 jucători şi 9 membri ai staff-ului, 6 jucători la academie şi urmează să vedem ce mai spun testele. Cei şase de la echipa a doua nu sunt pe liste. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni.

Am adus tot ce era de pe lista B, toţi jucătorii eligibili care erau apţi. Panţîru revine în 2022, Coman în decembrie.

Miron şi Tănase s-au accidentat, avem acte, Miron nu va juca 3 săptămâni”,
a spus Stoica, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele