Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Violenţă după Marseille – Galatasaray! Cinci suporteri au fost arestaţi

Europa League Publicat pe 1 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20413935/1/tw-4.jpg

Cinci suporteri au fost arestaţi, joi seară, după incidentele de la meciul Olympique Marseille – Galatasaray, din Liga Europa, informează AFP.

Trei dintre suporteri sunt turci, iar doi sunt al OM.

Formaţia Galatasaray, la care joacă Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Olympique Marseille, într-un meci din grupele Ligii Europa. În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ opt minute din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate de fani. Trei poliţişti au fost răniţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele