Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Rapid Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21539736/1/viorel-moldovan-123.png

Viorel Moldovan i-a oferit anumite sfaturi fundaşului stânga de la Rapid, Andrei Borza. Fotbalistul a fost surprins într-un club la Iaşi, după ce Rapid a pierdut duelul cu moldovenii.

Moldovan i-a recomandat lui Borza să fie serios şi să se concentreze pe obiectivele sale. De asemenea, Moldovan a subliniat că Andrei Borza are potenţialul necesar unei cariere de succes în fotbal, însă consideră că episodul al cărei protagonist a fost recent nu trebuie să se mai repete în viitor.

Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine. Poate se trezeşte totuşi şi se pune pe treabă. Calităţi are foarte bune. Eu cred în potenţialul acestui jucător. A demonstrat la Gică Hagi, a câştigat campionatul.

Trebuie să lase orice altă preocupare şi să se pună pe treabă. Îl puteai lua în considerare pentru EURO dacă se ţinea de treabă. E tânăr şi e posibil să nu facă faţă presiunii, dar putea fi o soluţie, de ce nu?”, a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele