Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Viorel Moldovan trage semnalul de alarmă pentru tânăra speranţă de la CFR: ”Dacă nu îşi va schimba atitudinea, este periculos. Nu va mai prinde minute!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21130878/1/captura-ecran-809.png

Echipa CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, într-un meci din etapa a 9-a a play-off-ului Superligii.

Clujenii au deschis scorul la Sf. Gheorghe, prin Petrila - şut de la marginea careului în minutul 33. Gazdele au egalat în minutul 43, după o pătrundere a lui Tudorie, care a întors apărarea adversă şi a înscris la colţul lung. 

La reluare, Boateng a înscris pentru CFR, la un şut al lui Cristian Manea, dar, după arbitrajul video, golul a fost anulat pentru ofsaid. Oaspeţii au marcat, totuşi, golul victoriei în minutul 82, prin Janga, la un şut al lui Petrila, respins de portarul Began.

După meci, în direct la Prima Sport 1, Viorel Moldovan a tras semnalul de alarmă în prinvinţa unui fotbalist de la CFR. Claudiu Petrila este unul dintre tinerii de perspectivă din campionatul românesc. 

Sezonul trecut, jucătorul a reuşit să strălucească, dar în actuala stagiune, Petrila nu a mai fost la acelaşi nivel. În meciul cu Sepsi, Petrila şi-a arătat calităţile, dar Viorel Moldovan a tras un semnal de alarmă în privinţa jucătorului. 

Viorel Moldovan susţine că Petrila va trebui să facă ceva şi să îşi schimbe atitudinea, deoarece există posibilitatea ca acesta să nu mai prindă minute pentru ardeleni. 

”Un sezon foarte modest a avut, având în vedere ce aşteptări erau de la el. Bine, acum a jucat bine. Dar să vedem ce va fi la anul. Este periculos, dacă nu îşi schimbă atitudinea. 

Dacă nu se pune la punct, deja eligibilitatea faţă de U21 expiră. Trebuie să schimbe ceva la atitudinea lui. E clar că Dan Petrescu nu a fost mulţumit anul acesta de el”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.  

CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul al treilea în campionat, iar Sepsi este ultima în play-off, cu 26 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele