Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Visul fanilor a fost spulberat! Hatem Ben Arfa nu vine la Rapid. Angelescu: "Nu este cazul. Vindem tricouri şi fără el"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20382730/1/profimedia-0606329495.jpg

Fanii Rapidului şi-au făcut speranţe că vor vedea un mare campion francez la echipă. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a negat informaţiile potrivit cărora Hatem Ben Arfa (34 de ani) negociază cu ‘alb-vişiniii’.

Site-ul 1923.ro a anunţat că Rapid i-a oferit lui Ben Arfa un salariu de 15.000 de euro pe lună şi o primă de instalare.

Hatem Ben Arfa este liber de contract de la 1 iulie, după despărţirea de Bordeaux. Francezul care are 15 meciuri şi 2 goluri pentru naţională a fost măcinat de accidentări în ultimii ani. Mijlocaşul ofensiv a câştigat 5 titluri în Ligue 1, cu Lyon şi Marseille.

"Nu cred că avem noi puterea să-l aducem pe Ben Arfa. Nu cred că este cazul, nu am vorbit despre asta şi nu cred că e cazul. Cred că mai are câţiva ani de jucat şi sunt echipe din alte campionate care-i pot oferi un salariu mult mai mare decât cel pe care putem să i-l oferim noi. Vindem tricouri şi fără Ben Arfa, nu e o problemă. Nu cred că s-ar vinde, nu există să vinzi 100.000 de tricouri cu un jucător în România. Noi vindem vreo 10.000 de tricouri pe an", a spus Victor Angelescu la Pro X.

Rapid, ocupanta locului doi în Liga 1, joacă pe 10 septembrie la Arad, cu UTA, în etapa a opta, în direct pe Look Sport+, de la ora 21:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20382730/2/clasament-liga-1.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele