Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

Visul lui Carlos Alcaraz este să joace la dublu în echipă cu Nadal la Jocurile Olimpice

Tenis Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21550554/1/alcaraz.jpg

Deşi starea de sănătate a lui Rafael Nadal este un motiv de îngrijorare după anunţul retragerii sale de la Monte-Carlo, Carlos Alcaraz speră în continuare să facă echipă de dublu cu el la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, relatează L'Equipe.

“Sper să joc la dublu la JO de la Paris cu Rafa, ar fi un vis, ar fi senzaţional. Însă mai sunt patru luni şi e poate întâmpla orice”, a spus Alcaraz.

JO de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august.

Nadal a anunţat joi că nu va participa la turneul Masters 1000 de la Monte-Carlo.

“Corpul meu pur şi simplu nu-mi va permite”, a precizat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele