Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Visul suporterilor stelişti! Milionarul român care l-a ofertat pe Becali îşi doreşte ca FCSB şi CSA să fuzioneze

FCSB Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21113463/1/csa-fcsb.jpg

Visul suporterilor stelişti! Milionarul român care l-a ofertat pe Becali îşi doreşte ca FCSB şi CSA să fuzioneze

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa. Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Miercuri, Gigi Becali a anunţat că mai mulţi afacerişti i-au bătut la uşă pentru a cumpăra echipa. Latifundiarul din Pipera nu mai pare aşa decis să vândă echipa.

După ce a alimnetat zvonurile despre potenţialii cumpărători mai mult timp, el a dezvăluit şi numele românului care a vrut să cumpere FCSB de la el. Este vorba despre Simion Apreutese, afacerist din Arad.

Simion Apreutese este şi sponsor la academia celor de la CSA Steaua, prin intermediul firmei sale, International Alexander Holding.

Dacă ar fi bătut palma cu Becali, ar fi devenit implicat financiar la ambele echipe care susţin că sunt continuatoarele clubului care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. 

Potrivit GSP, surse din anturajul omului de afaceri susţin că Apreutese vrea să existe o singură Steaua. Dacă ar fi finanţator la FCSB şi respectiv sponsor la CSA Steaua, ar avea căile necesare pentru a negocia în acest sens. 

Totuşi, posibilitatea ca Apreutese să cumpere FCSB este mică, iar Gigi Becali a anunţat că nu mai vinde echipa după ce a intrat în lupta pentru titlu. 

Cine este Simion Apreutese

Simion Apreutese este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding. El a preluat şi transportatorul de marfă Vio Transgrup, din judeţul Dâmboviţa.

Mai mult decât atât, în 2021 a cumpărat operaţiunile din Cehia ale firmei Brandl. Potrivit Ziarul Financiar, cifra de afaceri a companiilor deţinute ar fi de aproximativ 85 de milioane de euro. 

Simion Apreutese a devenit şi sponsor oficial la CSA Steaua în septembrie 2021. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele