Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21575468/1/dam.jpg

Vitalie Damaşcan (25 de ani) se întoarce la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a petrecut 6 luni în Elveţia, la Stade Lausanne Ouchy, sub formă de împrumut.

Directorul celor de la Sepsi, Attila Hadnagy a anunţat că cei de la Lausanne au retrogradat şi e foarte puţin probabil să achite suma de 200.000 de euro pentru internaţionalul din Republica Moldova.

”Damaşcan este împrumutat, dar echipa elveţiană a retrogradat. Nu cred că va fi cumpărat de Stade-Lausanne, pentru că echipa a căzut în liga secundă.

Dacă se salva, puteam vorbi de un transfer definitiv, dar el va reveni la noi în iunie, când se termină campionatul.

Era o clauză între noi şi clubul din Elveţia, dacă nu mă înşel vorbim de 200.000 de euro. Elveţienii au zis că dacă se salvează poate fi transferat, prin activarea clauzei, dar au retrogradat.

Damaşcan mai are un an de contract cu noi”, a explicat Hadnagy, pentru sport.ro.

  • 2 goluri în 11 prezenţe a bifat Damaşcan în Elveţia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele