Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Vitaly Stepanovski, antrenorul SCMU Craiova, numit şi selecţioner al Ucrainei! Comunicatul oltenilor

Baschet Publicat pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21093119/1/vitaly-stepanovski.jpg

Echipa de baschet masculin SCMU Craiova a anunţat, marţi, că antrenorul său, Vitaly Stepanovski, a fost numit şi la cârma naţionalei Ucrainei.

Din martie 2022 la SCM Universitatea Craiova, Stepanovski a reuşit să conducă formaţia noastră spre primele 16 echipe din FIBA Europe Cup, la chiar prima participare în competiţie! Vitaly nu va părăsi echipa noastră.

Ne bucurăm că avem un antrenor de asemenea anvergură în Bănie şi îi dorim mult succes în noua sa aventură”, a transmis clubul craiovean, cu o zi înaintea debutului în faza play-off a Ligii Naţionale.

SCMU Craiova întâlneşte în sferturile Ligii Naţionale campioana U BT Cluj, cu primele două partide din cinci programate în BT Arena, miercuri şi vineri.

Clubul de baschet Real Valladolid a dezvăluit, fără să vrea, detalii din viaţa personală a căpitanului

Clubul de baschet spaniol Real Valladolid a dezvăluit fără să vrea o dublă poveste de dragoste a căpitanului său, Sergio De la Fuente, printr-un mesaj pe reţelele de socializare. Mesajul a fost şters rapid, dar secretul a ieşit la iveală, informează Marca.

Clubul a ţinut să-i felicite pe De la Fuente şi pe partenera sa Laura pentru recenta naştere a fiicei lor. "Bine ai venit pe lume, Carlota! Şi felicitări Laura şi Sergio pentru această veste grozavă! Încă o veveriţă în familie!", au scris ei pe contul de Twitter al echipei.

Dar ceea ce părea un mesaj de sărbătoare inofensiv a ajuns să se transforme într-un scandal.

Înainte ca mesajul să fie şters, Alicia, soţia lui Fernando San Emeterio, fost jucător al clubului şi acum antrenor secund la Valencia Basket, a răspuns şi a spus că până de curând De la Fuente era iubitul surorii ei: "Uau! Ei bine, ce surpriză! Băiatul ăsta a fost iubitul surorii mele până mai ieri. De trei ani. Ei bine, nimic. Fie ca el să fie foarte fericit şi să trăiască dragostea dublă”. San Emeterio a adăugat: „Confirm...”.

În acest fel s-a descoperit că De la Fuenta a avut două relaţii cu două femei în aceeaşi perioadă de timp, având o fiică cu una dintre ele.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele