Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Vlad Chiricheş, considerat cel mai slab de pe teren cu Juventus: ”Ce bizar este câteodată”

Juventus Publicat pe 26 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20686420/1/chiriches.jpg

Vlad Chiricheş (32 de ani) a avut parte de o partidă pe care şi-o va dori să o uite cât mai curând posibil, în eşecul suferit pe teren propriu, scor 1-2, de echipa Sassuolo contra formaţiei Juventus Torino.

Chiricheş a fost notat de celebra publicaţie Gazzetta dello Sport cu 5, cea mai slabă dintre toţi fotbaliştii de pe teren. La fel a fost analizat şi Alex Sandro, însă fundaşul stânga a reuşit să îi ofere pasa pentru golul victoriei ”Bătrânei Doamne” lui Moise Kean.

”Ce bizar este câteodată Vlad Chiricheş! Reuşeşte să îl marcheze bine pe Morata, nu a avut probleme când a intrat Vlahovic, dar Kean reuşeşte, pe urmă, să îi ia faţa, iar Sassuolo se vede învinsă.”, au comentat prestaţia căpitanului naţionalei României jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport.

În urma victoriei din ultima etapă, Juventus a adunat 66 de puncte în Serie A şi se clasează pe locul al patrulea, care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor. Sassuolo se menţine fix la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 46 de puncte.

27 de prezenţe a bifat Vlad Chiricheş pentru Sassuolo în actualul sezon din Serie A. Căpitanul naţionalei României a disputat pentru formaţia italiană 60 de jocuri oficiale din 2019 de când a fost adus de la Napoli. Doar pentru FCSB, la nivelul echipelor de club, a jucat Chiricheş mai mult cu un meci în cariera sa măcinată de accidentări. De asemenea, el a îmbracat tricoul primei reprezentative de 72 de ori. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele