Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Vlad Chiricheş, dorit de Galatasaray! Anunţul din presa italiană

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20732932/1/us-sassuolo-chiriches.jpg

Vlad Chiricheş poate primi o mână nesperată de ajutor într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale ca fotbalist. Căpitanul României a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din cariera sa cu Muntenegru, în care ambele goluri ale adversarilor ”tricolorilor” au fost marcate de pe urma unor greşeli grave ale acestuia.

Fundaşul central al lui Sassuolo se bucură de interesul unui club renumit din Europa. Este vorba despre Galatasaray, echipa la care mai evoluează românii Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan. Oficialii formaţiei din ”Ţara Semilunei” îl privesc pe Chiricheş ca pe un potenţial nou fundaş şi sunt gată să înceapă negocierile cu echipa italiană a stoperului în vârstă de 32 de ani.

Realizarea mutării depinde foarte mult şi de ce se va întampla cu Marcão, unul dintre cei mai importanţi oameni din angrenajul ”Cim bom bom”. Apărătorul se află printre opţiunile spaniolilor de la Sevilla de a-l înlocui pe Diego Carlos.

”Galatasaray este interesată de Vlad Chiricheş ca un potenţial nou fundaş central. Negocierile urmează să înceapă în curând cu Sassuolo. Fotbalistul lui Galatasaray Marcão ar putea părăsi clubul în această vară. El este una dintre opţiunile grupării Seviila de înlocuire a lui Diego Carlos!”, a notat pe Twitter jurnalistul italian Fabrizio Romano.

29 de meciuri a jucat în sezonul trecut din Serie A Vlad Chiricheş pentru Sassuolo. 72 de selecţii a adunat Chiricheş în tricoul primei reprezentative a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri