Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Vlad Chiricheş, omul meciului AC Milan – Cremonese!

AC Milan Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21114316/1/profimedia-0773729820.jpg

Cremonese, penultima clasată din Serie A, a obţinut un egal (1-1) pe terenul campioanei en-titre a Italiei, AC Milan, aflată în actualul sezon pe locul 6.

Vlad Chiricheş a fost titular la oaspeţi şi a jucat până în minutul 73. Fundaşul central român a fost lăudat pentru prestaţia sa de către Tuttomercatoweb, care l-a numit cel mai bun jucător de pe teren.

”De departe cel mai bun de pe teren, a fost ca un zid în faţa porţii lui Carnesecchi. A jucat aproape şaptezeci şi cinci de minute şi a menţinut mereu ridicată ştacheta de concentrare. Peste tot şi peste toţi!, a precizat Tuttomercatoweb despre Vlad Chiricheş, pe care l-a notat cu 7.

A fost primul meci pentru fundaşul central român din 6 martie, anul acesta, după ruptura suferită la muşchiul aductor.

Fostul portar al naţionalei, Ciprian Tătăruşanu, a fost rezerva neutilizată a francezului Mike Maignan.

Golurile partidei au fost marcate de către David Okereke, în minutul 77, pentru Cremonese şi de către Junior Messias, din minutul 90+3, pentru AC Milan.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele