Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

Vlad Iacob surprinde! Oficialul lui Dinamo susţine că nu primeşte bani de la echipă: ”Am pus bani din buzunar, din banii familiei, pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire!”

Dinamo Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21076213/1/iacob.jpg

Vlad Iacob a devenit administratorul special al lui Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a traversat momemte dificile în ultimii ani. Totuşi, cea mai grea lovitură a fost retrogradarea în Liga 2. 

În acest moment, Dinamo se află pe locul 4 în play-off Ligii 2 şi are şanse la promovare. În prima rundă din a doua parte a sezonului, băieţii lui Ovidiu Burcă au remizat, scor 1-1, cu Gloria Buzău. 

Vlad Iacob, administratorul spacial al lui Dinamo, a vorbit despre statutul pe care îl ocupă la club. Oficialul a scos în evidenţă faptul că a adus bani la echipă din buzunarele sale.  

”Am pus bani din buzunar, din banii familiei. Pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire!”

”Nu numai că nu am luat bani de la Dinamo, am şi contribuit cu sume importante de bani personali pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire. Am pus bani din buzunar, din banii familiei. Eu nu am în acest moment un contract cu Dinamo sunt doar reprezentantul acţionarilor, sunt doar administratorul special. 

Eu am un mandat de la acţionarii clubului. Nu sunt retribuit. Sunt la Dinamo din iulie anul trecut şi înainte de asta evident că am muncit foarte mult ca să aflu tot ce e în spatele clubului Dinamo.Am avut cel puţin o lună şi jumătate în care aproape în fiecare zi am fost dedicat acestui proiect. 

(n.r. tu nu ai salariu?) Nu. Am făcut asta din dragoste pentru Dinamo şi pentru că am considerat că Dinamo are o şansă mult mai bună cu sprijinul meu şi cu expertiza mea aici”, a spus Vlad Iacob, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele