Ultima oră
Ireal! Doi titulari de la Rapid au "sărbătorit" în club înfrângerea cu Poli Iaşi Ireal! Doi titulari de la Rapid au "sărbătorit" în club înfrângerea cu Poli Iaşi
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Primă repriză plictisitoare VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Primă repriză plictisitoare
Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat

Vlad Iacob surprinde! Oficialul lui Dinamo susţine că nu primeşte bani de la echipă: ”Am pus bani din buzunar, din banii familiei, pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire!”

Dinamo Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21076213/1/iacob.jpg

Vlad Iacob a devenit administratorul special al lui Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a traversat momemte dificile în ultimii ani. Totuşi, cea mai grea lovitură a fost retrogradarea în Liga 2. 

În acest moment, Dinamo se află pe locul 4 în play-off Ligii 2 şi are şanse la promovare. În prima rundă din a doua parte a sezonului, băieţii lui Ovidiu Burcă au remizat, scor 1-1, cu Gloria Buzău. 

Vlad Iacob, administratorul spacial al lui Dinamo, a vorbit despre statutul pe care îl ocupă la club. Oficialul a scos în evidenţă faptul că a adus bani la echipă din buzunarele sale.  

”Am pus bani din buzunar, din banii familiei. Pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire!”

”Nu numai că nu am luat bani de la Dinamo, am şi contribuit cu sume importante de bani personali pentru a ţine lucrurile pe linia de plutire. Am pus bani din buzunar, din banii familiei. Eu nu am în acest moment un contract cu Dinamo sunt doar reprezentantul acţionarilor, sunt doar administratorul special. 

Eu am un mandat de la acţionarii clubului. Nu sunt retribuit. Sunt la Dinamo din iulie anul trecut şi înainte de asta evident că am muncit foarte mult ca să aflu tot ce e în spatele clubului Dinamo.Am avut cel puţin o lună şi jumătate în care aproape în fiecare zi am fost dedicat acestui proiect. 

(n.r. tu nu ai salariu?) Nu. Am făcut asta din dragoste pentru Dinamo şi pentru că am considerat că Dinamo are o şansă mult mai bună cu sprijinul meu şi cu expertiza mea aici”, a spus Vlad Iacob, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele