Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Vlad Moldoveanu şi-a încheiat cariera de jucător profesionist

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21090442/1/moldoveanu.jpg

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu a anunţat că şi-a încheiat cariera de jucător, ultimul meci al său fiind cel din seara precedentă, pierdut de echipa sa, Dinamo, cu Rapid Bucureşti.

La 35 de ani, Vlad Moldoveanu a decis să-şi încheie cariera, iar în ultimul meci, pierdut de Dinamo cu Rapid Bucureşti, vineri seară, el a marcat 18 puncte. Echipa sa a ratat însă calificarea în play-off, astfel că Vlad Moldoveanu a transmis un mesaj prin care aduce mulţumiri familiei, antrenorilor, foştilor colegi de echipă şi fanilor, care l-au susţinut de-a lungul carierei.

În cei 12 ani în care a jucat la nivel profesionist, după absolvirea American University (2011), Moldoveanu şi-a trecut în palmares trei titluri naţionale, cu Kalev/Cramo, Stelmet Zielona Gora şi U BT Cluj, trei trofee Cupa României şi patru Supercupe (câte două în Polonia şi România).

A mai jucat în cariera sa la Benetton Treviso, Le Havre, Turow Zgorzelec, Buyukcekmece, Ifaistos Limnou, CSO Voluntari.

Moldoveanu, care este fiul preşedintelui FRB Carmen Tocală, a fost component al naţionalei încă de la juniori, fiind în lotul reprezentativei la Campionatul European din 2017, care a derulat o grupă la Cluj-Napoca.

Între planurile de viitor ale lui Vlad Moldoveanu se numără şi cel de a-şi dezvolta agenţia de jucători, VM Hoops, dar mai ales de a nu fi ”un simplu agent, ci un mentor şi un prieten”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele