Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Vlad Morar s-a întors în Superliga! A început antrenamentele cu noua echipă

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21461480/1/morar.jpg

UTA Arad a bifat o revenire importantă. Vlad Morar vine să ajute formaţia lui Mircea Rednic. Atacantul a început deja antrenamentele.

Morar a mai evoluat la arădeni, în turul sezonului 2020-2021, când a marcat de 4 ori în 13 partide. Pe banca tehnică a celor de la UTA se afla atunci Laszlo Balint.

Fotbalistul de 30 de ani a câştigat cu Farul titlul sezonul trecut, iar ultima dată a jucat în liga a doua din Grecia, la Niki Volos.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fostului internaţional U21, cu 2 selecţii pentru reprezentativa de tineret a României, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Vlad Morar are în CV-ul său două campionate câştigate cu Farul Constanţa, Cupa României alături de Petrolul Ploieşti şi Liga a 2-a cu Rapid Bucureşti.

Gaz Metan Mediaş, Universitatea Cluj, Panetolikos GFS (Grecia), Dinamo Bucureşti, ASA Târgu Mureş, UTA şi FC Voluntari sunt celelalte echipe din carira lui Vlad Morar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele