Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Vlad Morar trage toată vina asupra lui şi a jucătorilor de la Dinamo după eşecul cu Rapid: ”Nu vreau să comentez despre antrenor. Sperăm să nu mai greşim”

Dinamo Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20636064/1/vlad-morar.jpg

Vlad Morar, atacantul lui Dinamo, a declarat, duminică seară, după meciul cu Rapid, scor 1-3, că el şi colegii săi au pierdut din cauza greşelilor individuale şi a faptului că au început jocul prea relaxaţi.

Am început foarte prost prima repriză. A doua am avut mai multe ocazii de a marca. Cei care intră trebuie să-şi facă treaba. Greşelile individuale cred că ne-au costat. Nu vreau să comentez despre antrenor. Oricine o să fie o să dăm totul. Cred că începem foarte relaxaţi meciurile şi asta ne costă.

Sperăm să nu mai facem aceste greşeli meciurile următoare. Sperăm să prindem barajul şi să terminăm bine acest an”, a spus Morar.

El a vorbit şi despre golul pe care l-a marcat: ”Gabi m-a strigat, mi-a dat-o şi am scăpat singur”.

Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele