Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Vlad Stancu, vicecampion european la juniori şi calificat la Jocurile Olimpice!

Sporturi Publicat pe 6 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21248965/1/sta.jpg

Sportivul Vlad Stancu a câştigat, joi, medalia de argint la 1.500 m liber, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Belgrad (Serbia), cu un timp care i-a adus calificarea şi la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris.

Calificat în finală cu al patrulea timp, Stancu a încheiat cele 30 de lungimi de bazin cu timpul de 15:00.51 minute, record naţional de seniori.

Pe primul loc s-a clasat turcul Kuzey Tuncelli (14:58.89 min. – record european de juniori).

Pentru delegaţia României, medalia de joi este a treia cucerită până acum la Belgrad. Marţi seara, Vlad Mihalache a obţinut argintul la 200 m fluture, iar Daria Silişteanu a câştigat medalia de bronz la 50 m spate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele